זקיפה חלשה ושפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/10/2020 | 13:45 | מאת: בנימין

שלום ד"ר אני בן 54, בריא ועוסק בספורט והמשקל תקין.לפני כחודשיים - לראשונה, הזקפה התחילה להיות חלשה פניתי לרופא המשפחה בנושא וקיבלתי מרשם לוייאגרה נטלתי 6 פעמים(פעם בשבוע חצי כדור) והכן הכדורים השפיעו. בשבועיים האחרונים הכדורים(וייאגרה) כבר לא עוזרים עוד הזקיפה חלשה ! מה ניתן לעשות?

האם פרט לכדורים עברת בירור כדי לדעת מה מקורה הירידה בזקפה? גיל זו לא מחלה ו- 54 בריא ועוסק בספורט - מכוון שאולי המקור אינו גופני. אולי משהו פסיכולוגי (חרדתי), לחצים, זוגיות וכדומה - במקרים כאלו ויאגרה מסייעת, אך היא אינה טיפול הבחירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים