תנוחות חדשות והמשכת זמן השפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2020 | 10:47 | מאת: אושרת

שלום בעלי בן 40 לאחרונה בשנתיים האחרונות, חל שינוי ביחסי המין ביננו, הזמן שלוקח לו להגיע לפורקן התארך באופן משמעותי, לטענתו הוא מזהה ונלחם בנקודה הראשונה שבה מרגיש כי עומד להגיע לפורקן וזה עוזר לו להגדיל את זמן הפריקה באופן משמעותי, כך שזמן האקט התארך מאד ואפילו לפעמים אני צריכה להתאמץ בשביל שיגיע לסיפוק, שאלתי אותו אם הוא נוטל כדורי ויאגרה, נעניתי בשלילה, בנוסף לעתים קרובות אנו מתנסים בתנוחות חדשות, שהוא מקריץ משום מקום, עם ביטחון וידע. התכופות שאנו מקיימים יחסי מין הם קרובות, בממוצע פעמיים בשבוע לפחות, האם מה שרשמתי יכול להעיד על בעיות במערכת היחסים המיניים והזוגיים ביננו? אשמח לתגובתך .

שלום לך מה שאת כותבת לא בהכרח מראה על בעיות ביחסי המין אלא על קושי בתקשורת המינית והזוגית. את רומזת שאת לא לגמרי מאמינה לו, ותוהה לגבי התארכות תנועות החדירה וגם לגבי הגוון בתנוחות. האם משך החדירה הרב יותר מפריע לך? הגיוון בתנוחות? כדאי שתשוחחי איתו בפתיחות על השינויים שאת חווה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים