לא מצליח לגמור בחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/10/2020 | 19:17 | מאת: לידור

אני לא מצליח לגמור בחדירה, הזקפה פשוט נעלמת תוך כדי חדירה והכל נעצר. וזה חוזר על עצמו כל פעם. הרופא נתן לי כדורים לזקפה, זה עזר מבחינת הזיקפה אבל עדיין לא הצלחתי לגמור עד שפשוט התעייפתי. מה אפשר לעשות? אני ממש מודאג

לא תיארת אם במצבים אחרים כגון אוננות הזקפה טובה, כמו כן איני יודע את גילך והאם אתה בריא. אם עד החדירה הזקפה טובה ואז היא פשוט נעלמת - כדבריך - מדובר בחרדת ביצוע. כתבתי על כך רבות בפורום זה. הטיפול צריך להיות ממוקד בהפחתת החרדה ולא בכדורים לזקפה (אשר מתמקדים ב... ביצוע), שכן החרדה היא זו שגם מפריעה לך לגמור (שפיכה מעוכבת). ממליץ בחום שתיגש להתייעצות עם מומחה בתחום הבריאות המינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים