לא מרגיש חרמן בכלל ובקושי עומד לי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/10/2020 | 04:42 | מאת: עומר

אני בן 24 ויש לי חברה בשנה האחרונה עם חשק מיני מאוד גבוהה, אני אוהב אותה המון אבל אני לא מרגיש שאני רוצה לשכב איתה או בכללי לשכב בכלל עם אף אחת. אני בריא לגמרי הולך לחדר כושר ולא לוקח תרופות. בהתחלה היה לנו סקס ממש טוב ומאוד נהנתי אבל כבר כמה חודשים שהסקס מרגיש כמו עונש אני מעדיף ללכת לישון מאשר לשכב איתה. אני באמת אוהב אותה והיא נראת מאוד טוב (חוץ מהחזה שלה שנראה קצת מוזר אבל לא משהו שנפרדים בגללו) אני רוצה לתקן את זה ולחזור להיות חרמן כמו שהייתי פעם ואני לא רוצה להפרד ממנה כי חוץ מהקטע הזה של הסקס היא באמת מושלמת בהכל

16/10/2020 | 00:43 | מאת: אמיר

אני כל כך מבין אותך וחווה את זה עם אשתי כבר כמה שנים. אם תרצה לדבר על זה, צור קשר למייל: [email protected]

עומר לפי מה שאתה מספר קרוב לוודאי קיים מטען רגשי כלשהו, שגורם לכך שאיבדת את החשק כלפי זוגתך. עד כדי כך שאתה מתאר שהסקס עבורך הוא כמו עונש. קונפליקט שהפתרון לו הוא אובדן החשק למין. כדאי שתנסה לברר עם עצמך מתי זה התחיל ומה עשויה להיות הסיבה.ביחסי המין תנסה להתמקד בחלקים שמענגים אותך, ולא באלו שאתה חווה כעונש. אם הבעיה ממשיכה גש להתייעצות בתחום הסקסולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים