משחת אמלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/12/2014 | 14:48 | מאת: אלי

שלום אני רוצה להשתמש במשחת אמלה בשביל למנוע שפיכה מהירה מה הכמות שצריך למרוח, והאם לאחר המריחה צריך לשטוף את איבר המין? שאלה שנייה האם יש סיכון בריאותי במריחת המשחה לגבר ולאישה

משחת אמלה אינה הטיפול המומלץ לשפיכה מהירה. זה קו שלישי. קרא בפורום על שפיכה מהירה ועל הטיפול המומלץ - בשל העובדה שזו תופעה מאוד נפוצה, נכתב על כך רבות. אם בכל זאת אתה מתכוון להשתמש במשחה - קרא את ההוראות באריזה בקפידה. יש למרוח כמות קטנה באזור הכיפה ומתחתיה ולהמתין כרבע שעה עד להשפעה. התחושה באיבר יורדת משמעותית (ואיתה ההנאה). יש לשים קונדום, שכן אם תחדור בלי יש מצב שחלק מהחומר יעבור לנרתיק ויגרום גם שם לתחושת הרדמות ונימול. בהצלחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים