זקפת בוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/12/2014 | 00:00 | מאת: גיא

היי. אני חולה סכרת סוג 2 מזה כ 7 שנים, בן 39 מקיים יחסי מין טובים עם זקפה חזקה ותקינה כמעט על בסיס יום יומיי (שאלתי את אשתי לגבי איכות הזקפה והיא מציינת שהיא ללא דופי) גם בימים בהם איני מקיים יחסי מין אני מאונן. קיימת האטה מסויימת בהגעה לקפה. יש ירידה בתחושה בגוף באופן כללי. מאז שאני זוכר את עצמי, על מנת להגיע לזקפה אני בדרך כלל צריך גירוי ידני. העניין הוא שמזה זמן רב אין לי זקפת בוקר. קשה לי לקבוע אם התופעה היייתה עוד טרם הסכרת או רק לאחר הופעת המחלה. הבנתי שזה יכול להיות קשור לאימפוטנציה ולמחלות לב. האם בהכרך זה כך או שישנם גברים ללא זקפת בוקר. תודה מראש גיא

אם אתה מגיע לזקפה מצוינת ביחסי מין ובאוננות אין לכך שום משמעות. יש גורמים נוספים שקשורים לזקפת בוקר, כגון, איכות שינה, אופן היקיצה וכדומה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים