קמגרה האם עוזר לטיפול בשפיכה מוקדמת? האם מאושר על ידי משרד הבריאות?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2020 | 12:25 | מאת: אני

שלום, האם הקמגרה מאושרת על ידי משרד הבריאות? והאם הוא עוזר לשפיכה מוקדמת? אני בן 45 נשוי + ותמיד סבלתי משפיכה מוקדמת ממש כמה שניות לאחר החדירה. אישתי עוזרת לי להגיע לגירוי ובאוננות אני יוכל להחזיק המון זמן ויודע מתי לעצור. אבל שאני חודר אז תוך כמה שניות אני מגיע לשפיכה או שנעלם הזקפה. פניתי לפני כמה שנים לאורולוג שנתן לי כל מיני תרופות כמו ציפרלקס שעשו לה רע והספקתי. אחרי זה היה טרמאדקס שגם לא עזר. נסיתי עצמאית ויאגרה פעם או פעמיים אבל זה לא עשה כלום חוץ מכאבי ראש לכמה ימים (אולי לקחתי על בטן מלאה או אחרי אוכל שומני שאז לא ידעתי שזה פוגם) בכל מקרה ראיתי פרסום של קמגרה וכתוב שזה באישור משרד הבריאות ואולי זה יכול לעזור. אני מאד מעוניין להנות ממשגל ארוך ואני מניח שגם אישתי (שאני מאד משקיע על מנת לספק אותה). מכאן השאלות. סליחה שזה ארוך אבל זה פעם ראשונה באמת שיצאו הדברים באופן מלא.

קמגרה אינה מאושרת ע"י משרד הבריאות. אינה מהווה פתרון לשפיכה מהירה. הפרסום שראית מטעה ושגוי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים