גירוי יתר באיבר מין זכרי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/08/2020 | 16:13 | מאת: דניאל

שלום אני בשנה האחרונה מרגיש שאני גומר מהר בסקס(ובטוח יותר מהר מבעבר) שמעתי פעם שזה יכול להיות שבגלל שאני מאונן אולי יותר מידי או משהו כזה אז יש סיכוי שהאיבר ממש רגיש או משהו כזה. זה הגיוני?

גמירה מהירה לא קשורה באוננות אלא בדרך שאתה מקיים יחסי מין, בעיקר בריכוז בזמן ההתלהבות. אנחנו מטפלים בשפיכה מהירה כל הזמן בהצלחה על ידי תרגול בבית באוננות ועם בת הזוג אם יש.כך תלמד להחליט על עיתוי הגמירה. תפנה למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים