שפיכה ללא גירוי פיזי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/11/2014 | 10:53 | מאת: בחור 24

היי, אני עם בעיה דומה של שפיכה באמצע היום רק שאצלי זה מגיע רק במהלך היום וגם רק משיחה עם החברה. זה אפילו יכול להתרחש בזמן שיחת טלפון רגילה עימה שבה אנחנו מדברים שיחות יום רגילות. אני מקבל זקפה רק מהשיחה עימה ולאחר שהזקפה יורדת אני חש שברחו טיפות.. בפעמים הראשונות (לפני 3 שבועות) זה גם כלל כאבי ביצים חזקים מאד למשך 3 ימים, הלכתי למיון והביאו לי אנטיביוטיקה.. היום עדיין מעט כואב לעיתים כשזה קורה אשמח להתייחסות גם בנושא זה. *נ ב- אני לא פעיל מינית עם החברה, מדי פעם אני מאונן.

לא בטוח שמה שאתה מתאר זו שפיכה. אם זה רק כמה טיפות שאינן מלוות באורגזמה, זה כנראה "טיפות חשק" - נוזל סיכוך שמופרש בעת גירוי מיני עז, אך אינו זרע. לאור העובדה שאתה מתאר אוננות מדי פעם (לא ברורה התדירות) ואין יחסי מין - מה שאתה מתאר תקין לחלוטין. הגוף שלך ממשיך לפעול ולעבוד במרץ. אם תתרוקן בקצב יותר גבוה, כנראה יימנעו חלק מהתופעות שתיארת.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים