ערכת נסיון של ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/05/2004 | 18:58 | מאת: ברנרד

נרשמתי בעבר באתר של פייזר V. אני עושה הרבה ספורט ופעילות גופנית מגוונת כל יום. היום אני לא סובל בעיות זקפה חמורות, הזקפה לא החזיקה בעבר, התחלתי לצרוך מולטי ויטמין וויטמין 12 B. מאז נפסקו הבעיות. קבלתי תלוש חינם ל 4 כדורי וויאגרה. האם להוציא מרשם ולנצל את התלוש חינם? חשבתי לקחת את הכדורים ולשמור עליהם עד שאזדקק לסיוע בזקפה!

28/05/2004 | 19:24 | מאת: ברנרד ([email protected]

אני נכה צה"ל בן 48, בכושר גופני טוב לגילי, עוסק בספורט, התעמלות, שחייה, הליכה מאז גיל 18 במשך לפחות שעה ביום. לפני 6 חודשים התחלתי לקחת מולטי ויטמין לאחר שהצעתע זאת לרופא המשפחה ובהפנייתו (פניתי אליו על רקע זקפה חלשה). לאחרונה כאשר הרגשתי חולשה כללית, במשך כמה שבועות הרופא הציע לי להתחיל לקחת ויטמין 12 B. עברתי קיבוע בעמוד השדרה ב1980, היום אני לוקח vioxx נגד כאבים בצלקת ניתוחית. אני סובל קצת מכולסטרול (LDL 220).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים