לא מרוצה מהתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/07/2020 | 16:35 | מאת: מתוסכלת מינית

בעלי ספורטאי, בריא עם זקפות מרובות, אבל הוא מתעייף מהר מדי תוך כדי קיום יחסי מין והרבה פעמים אפילו לא גומר (גם אם לא שכבנו יומיים שלושה). בשבוע טוב, אנחנו מקיימים יחסי מין בממוצע 2-3 פעמים, הוא בודאות לא מאונן ולא צופה בפורנו (אני לא מתנגדת, הוא פשוט נגעל משניהם). מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן להגדיל את החשק והיכולת המינית שלו? לי זה לא מספיק והייתי שמחה ליותר בכמות ובאיכות ולאחרונה אני מרגישה מאוד מתוסכלת מזה

תצטרכי למקד את שאלתך. נראה שיש תדירות יפה של - 2-3 פעמים בשבוע, אך יש פער - את רוצה יותר ולו זה מספק. רק פער. לאף אחד מכם אין בעיה. על פער צריך לגשר על ידי מציאת שביל זהב אשר יתאים לשניכם. לא ברור מדוע הוא מתעייף מהר. אולי בחירת התזמון אינה מתאימה. אולי צריך למצוא תזמון בו הוא עירני. בעיקר עבודה על תקשורת אינטימית ומינית, אשר אם אינכם מסוגלים לעשות לבד - תוכלו להיעזר באיש מקצוע מתחום הסקסולוגיה. חבל שתהיי מתוסכלת מינית, כי זה מסכן את המשך הקשר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים