אי-גמישות באיבר המין הגברי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/07/2020 | 16:23 | מאת: אהובה

לבן זוגי יש איבר מין מעט קטן ולא גמיש כלומר מאוד קרוב לבטן שלו מה שמקשה עלינו הרבה פעמים לגוון בתנוחות כי זה לא מאפשר חדירה מלאה (על העובי אין תלונות :-) ...) אשמח להבין האם ניתן לעשות משהו בנדון ומה?

אצל כל הגברים איבר המין יוצא "קרוב לבטן". מה שמאפשר חדירה זו נוקשות האיבר. בעקרון זה איבר המין של בן זוגך ואתו אתם תהנו ותגוונו. לא נשנה את האיבר. הגיוון וההנאה יגיעו מתנוחות שאינן דווקא חדירה. כפי הידוע לך - חדירה היא כולה עוד תנוחה (שגורמת הנאה רבה). תנוחה שהיא קצת over rated ע"י המין הגברי. רוב הנשים יהנו יותר דווקא מתנוחות אחרות, אשר הן אלו שעשויות להובילן לאורגזמה. לעיתים צריך כמה מפגשים סקסולוגיים על מנת לפתוח צ'אקרות, לשנות ולגוון את התפריט המיני על מנת להגביר את ההנאה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים