זיקפה חלשה לאחרונה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/07/2020 | 22:42 | מאת: אליהו

בן 39, בריא.לפני כחודשיים - לראשונה, הזקפה התחילה להיות חלשה נשלחתי לבדיקת דם ע"י רופא המשפחה, מדדי טוסטסטררון תקינים. הרופא רשם לי לטאדליס ולא נטלתי את הכדור. לאחר כשבוע המצב חזר להיות תקין. לפני כיומיים הזקפה שוב חזרה להיות חלשה. יש לציין שיום קודם באקט מיני הכל היה תקין, ולמחרת הזיקפה התחילה להיות חלשה. מה ניתן לעשות?

קרוב לודאי הבעיה אינה ממקור רפואי. אם נורת חשמל לעיתים נותנת אור חזק ולעיתים לא, כנראה הבעיה במקור החשמל... כנראה מרכיב חרדתי פוגע באיכות הזקפה (במודע או בתת מודע). גם אופן ההופעה (פתאומי) מכוון לכך. אתה מוזמן להתייעצות סקסולוגית על מנת לקבל מענה בתחום זה. הכדורים מהווים אקמול, בעוד אתה זקוק לסתימה בשן... :)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים