בתוליות בגיל בוגר מבוגר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2020 | 08:40 | מאת: אנונימי

אני גבר בוגר ומעולם לא שכבתי עם אישה, אני מאונן רק על תמונות של נשים פורנו, חי בלי סקס, יש לזה פתרון?

גורמים רבים יכולים להיות קשורים לבתולים מאוחרים ולאי יצירת קשר, רובם רגשיים וקשורים בדימוי עצמי, דימוי גברי, בטחון מיני ועוד. אם יש מוטיבציה רבה לשנות את המצב - ניתן בטיפול סקסולוגי לעבור אתך את התהליך הרגשי. פנה למטפל מיני מוסמך (רשימה באתר איט"ם - אגודה ישראלית לטיפול מיני(, כי טיפול מיני - זה עסק רציני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים