חוסר זקפה בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2020 | 01:18 | מאת: מנסה

היי, אני בן 34.. בעת קיום יחסי מין, לא מתעוררת אצלי זיקפה, מאחר ואני לא מרגיש בגירוי אצל הבחורה. אני נמשך לבנות, אבל אני לא מצליח משום מה להיות מגורה כאשר אני רואה את גוף האישה. לעומת זאת, כאשר אני רואה אישה באתר פורנו, אני מתגרה וחש זיקפה. כיצד אני יכול להרגיש גירוי מתמשך במציאות כמו שאני מרגיש בפנטזיה ובאתרי פורנו? מה הסיבה לקושי בגירוי? אודה לעזרה.

קודם כל אני מקווה שברור לך שאין לך בעיה גופנית. הגוף שלך יודע להפיק זקפה. יש מצבים בהם הגוף לא מייצר זקפה. זה כבר תלוי במצב. במציאות. ייתכן ובמציאות קיימת חרדה. אולי בתת מודע ואולי אתה כבר מודע לה בעצמך. חרדה פן לא תצליח להגיע לזקפה והנבואה מגשימה את עצמה. ייתכן וזה קשור לרמת גירוי כלשהי אליה הורגלת בפורנו וייתכן בגורמים אחרים. אם הבעיה נמשכת ומטרידה אתה מוזמן לפנות לייעוץ סקסולוגי מוסמך ומקצועי. זו בעיה נפוצה, הטיפול צריך להיות מכוון למקור הרגשי ויש ניסיון והצלחה בטיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים