בעיה בקיום יחסים עם בן הזוג

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/07/2020 | 11:14 | מאת: אנונימית

שלום, בן הזוג הטרי שלי, אינו מצליח לגמור תוך כדי חדירה כשהוא משתמש בקונדום. מרגיש לי שגם הזיקפה שלו יחסית חלשה. האם זה עלול להעיד על בעיה כלשהי?

שלום לך האם הוא גמר איתך בדרך אחרת? בגרוי חיצוני? האם הוא גומר באוננות? יכול להיות שיש לו התנגדות לקונדום או שהוא פחות מרוכז בהנאה מסיבה אחרת, הקונדומים היום מאוד דקים ואם זורמים איתם הירידה בהנאה יכולה להיות מאוד קטנה או לא מורגשת. תתיעצו עם מטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם. אם אתם צעירים גם עם דלת פתוחה 03-5101511-2 ללא תשלום

21/07/2020 | 11:38 | מאת: אנונימית

הוא כן מצליח לגמור מגירוי חיצוני לאחר האקט. זה אומר שזה משהו פסיכולוגי?

פירשת נכון בתבונה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים