בעיות ביחסי מין עם בן זוגי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2020 | 09:04 | מאת: עדן

נשואים כבר שמונה שנים, בשנתיים האחרונות עברנו טלטלה במערכת היחסים עם זאת בן זוגי מתקשה לגמור בעת חדירה אך גומר באוננות. הבעיה מטרידה אותי ממש. הוא לא מוכן להבדק או להסביר ממה זה קורה. אנחנו שוכבים לפחות פעם בשבוע ו95 % מהמזמן הוא גומר באוננות בסוף. הסקס מתחיל לוהט לפחות מצידי אך אני מרגישה שהוא מתעייף ולפעמים נופל לו באמצע..ההרגשה שהוא רוצה לספק אותי מאשר שהוא נהנה לחדור אלי. בנוסף, אין כאן מרכיב שאין משיכה, אני מאוד מושכת ונראת טוב. אשמח לעזרה!

שלום לך לפי מה שאת מתארת יש אפשרות שהסיבה שבעלך לאחרונה לא גומר בזמן יחסי מין איתך, אלא רק באוננות, קשורה עם היחסים הזוגיים ביניכם, או עם מה שעובר עליו בזמן יחסי מין מבחינה רגשית מנטלית ומבחינת הריכוז. יש גם מצב שנכנסים ללופ של דאגה לגבי תפקוד מיני ואז הדאגה עצמה גורמת לחוסר ריכוז ולקושי. תפנו יחד לטיפול מיני זוגי במרפאה מוסמכת לטיפול מיני או למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים