לא תמיד מצליח לגמור / זקפה מעוכבת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2020 | 16:24 | מאת: אחד ששואל

אני ואשתי מקיימים הרבה יחסי מין, לפחות פעם - פעמיים ביום. לא תמיד מצליח לגמור, נעים לי, אך לא תמיד יש את הלחץ המתאים כדי לגמור. מציין שלרוב אני כן גומר. האם זה תקין? האם קשור לאוננות או צפיה בפורנו? מה ניתן לעשות?

קשור לתכיפות המרובה, אשר היא בריאה ומבורכת - אל תשנה אותה! מין טוב צריך להיות ממוקד בהנאה (ונראה שלפי התכיפות אתם עושים זאת כי אתם נהנים). מין טוב לא צריך להיות ממוקד בביצוע (הגמירה שלך...) - אם אתם נהנים גם באותם מצבים בהם אינך גומר - זה מין טוב דיו! עם הגיל - לוקח זמן בין גמירה ועד היכולת לגמור שוב. זה טבעי ופיזיולוגי.

05/07/2020 | 18:31 | מאת: אחד ששואל

אני בן 43, האם זה מתאים לגילי?

13/07/2020 | 17:19 | מאת: אחד שואל

מוסיף גם שגם כשאני לא מצליח לגמור בחדירה, אני תמיד מצליח לגמור אח"כ באוננות. אשתי לא כ"כ אוהבת את זה שאני גומר אח"כ באוננות ולא יודע מה לעשות עם זה.

כן. מתאים גם לגילך.

תברר איתה למה זה מפריע לה. הגירוי של אוננות יותר מדוייק וקל על מנת להגיע לגמירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים