אין קרי לילה, פליטת זרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/05/2020 | 16:18 | מאת: רגב

שלום אני בן 17. כבר שנים שאני מאונן המון, כל יום. שמתי לב, בעבר, שכאשר עשיתי התנזרות של שבוע בערך, ואז חזרתי לאונן לאחר שבוע, כמות נוזל הזרע עלתה מאוד. לאחרונה, הפסקתי לאונן במשך תקופה ארוכה (משהו כמו חודשיים וחצי) ואני לא חווה קרי לילה כפיצוי על האוננות. הרי בגלל התדירות אוננות הגבוהה שהייתה לי, כנראה הצטבר המון זרע באמפולה והוא לא מתרוקן. רציתי לדעת האם זה תקין ומה ניתן לעשות.

אין לך שום בעיה רפואית. זרע אינו מצטבר - מה שלא יוצא החוצה באורגזמה או בקרי לילה, יוצא בדרכים אחרות מבלי שתרגיש. לדוגמה, בשתן. תפסיק לעשות ניסויים ולבדוק את עצמך. אם אתה אוהב לאונן ולגמור, עשה זאת ותהנה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים