יחסים אחרי ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/04/2020 | 19:02 | מאת: רונן

שלום בתחילת חודש מרץ עברתי כריתת ערמונית מסרטנת.אני בן 66 ולפני הניתוח היו לי יחסי מין נהדרים. שאלתי.אין לי כיום זיקפה [אבל חשק יש] כמה זמן לאחר הניתוח יכולה להופיע זיקפה אם בכלל.ומה עושים

תלוי בסוג הניתוח ובטיפולים הנלווים. ההמלצה שלי היא להגיע לטיפול במרפאה לבריאות מינית כמה שיותר סמוך למועד הניתוח. אם יש לך חשק - אתה לא ילד ויודע שיש עוד הרבה דברים שניתן לעשות כדי לענג ולהתענג ביחסי מין. יש גם טיפולים שניתן לשלב כדי לשפר את איכות הזקפה. לעיתים הפגיעה היא כרונית, שכן בחלק מהניתוחים נפגע העצבוב לזקפה. פנה לפגישה בנושא עם מומחה בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים