בעית זקיפה אצל הגברים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/03/2020 | 12:00 | מאת: אמיא

שלום אני בן 43 לפני שנה היתי מקיים יחסי מין טובים עם אישתי , הבעיה התחילה לפני שנה שאנחנו רוצים לשכוב בהתחלה הכול בסדר ויש לי זקיפה טובה אבל שאני מגיע לחדירה אז נופל לי ואז מתחיל שותוף פעולה מלא עם אישתי כדי שיצליח ושוב עומד טוב וואז לפני החדירה שוב נופל ולא מצליח לחדיר וזה חוזר על עצמו מאז שנה ולא מצליחים

שלום לך התופעה שאתה מתאר מוכרת ונפוצה, והיא מסתדרת בטיפול מיני מוסמך. מאחר ובגלל משבר הקורונה קשה להגיע עכשיו לטיפול מיני בקליניקה, תבדוק באתר איט״ם אפשרות לטיפול בטלפון או בוידיאו, עדיף עם אשתך. יחסי המין זורמים רק כשאתה רגוע ומרוכז, כשאתה דואג אם תהיה זקפה מופעלת מערכת העצבים הסימפטתית ואז הזקפה יורדת כי אתה במצב דריכות. תנסו לעשות מסג׳ים או כל דבר מרגיע לפני יחסי המין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים