אסטטיות איבר המין של בעלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/03/2020 | 10:14 | מאת: סבטלנה

אני פונה בשאלה הקשורה לבעלי. אצל בעלי בכל איזור איבר המין (פין וביצים במיוחד) הוא ממש שעיר ושנינו מעוניינים שכל איזור איבר המין יהיה מגולח. בעלי חושש מלגלח בטענה שהגילוח יגביר את קצב גידול השיער ואף יחזק אותו. לכן הוא מתנגד. 2 שאלות האם זה נכון? והאם ניתן להסיר בלייזר. אין סכנה של פגיעה בזרע?בקישוי שלו וכו'. תודה

אצל כל גבר יש שיעור על הפין והאשכים. גילוח לא מגביר את קצב צמיחת השיער. זה מיתוס... אין קשר בין שיעור, הסרתו ואיכות הזרע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים