בן 28 מחפש כדורים לזקפה חזקה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/03/2020 | 15:46 | מאת: רון

שלום, בחודשים האחרונים הזקפה שלי נהייתה ממש חלשה, בקיום היחסים בחדירה אני לא מצליח לבצע את האקט. קניתי כדורים "גבר גבר" לא עזר. קניתי כדורים לזיקפה אמדאוס (משהו כזה) מחברת "ברא" בתל אביב ולא עזר. שמעתי על חברת "גברא" שהיא מעולה אבל היא ממש יקרה. 700-800 לחפיסה. אשמח להמלצות לכדורים שמחזקים את הפין ונותנים כח לחדירה מלאה ובטוחה. תודה רבה.

08/03/2020 | 15:53 | מאת: רון

עוד קצת רקע אני נוטל כדורים טגרטול לאפילפסיה, אך זה לא השפיע עליי מעולם על התפקוד המיני. הלכתי לרופא הוא אמר שהכל בסדר מבחינת הפין, והמליץ לנסות סקסולוגים, בנתיים עד שאגיע לסקסולוגים אני מאוד רוצה להגיע לחוויות מין עם חברה שלי ולקחת בנתיים כדורים מומלצים לחיזוק הזיקפה ולחדירה מלאה

חבל שאתה קונה כל מיני כדורים שאינם מוכרים ואינם יעילים במקום לפנות לקבלת טיפול במרפאה לבריאות מינית מוסמכת - שם תקבל תרופות מרשם שקיימות ומוכחות כבר יותר מעשרים שנים, כגון, ויאגרה, סיאליס ולויטרה. צריך לוודא גם מדוע אתה בכלל סובל מהפרעה בתפקוד. מציע שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני - יש רשימת מרפאות באתר איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים