אין תחושה לא ברגשות ולא תחושה פיזית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/03/2020 | 13:09 | מאת: חיים

אני כבר כמה חודשים ברצף שכאילו איבדתי את החשק לסקס התחושה הפיזית והרגשית פשוט עושה רושם שנעלמה שיתפתי את רעייתי שיש לי איתה חיים מלאיי תדוקה היא יפייפיה ואנחנו אוהבים וכאילו בתוך תוכי נעלם לי התחושה הפרפרים וההנאה תעזרו לי חייב את עזרתכם בהכוונה

שלום לך האם אתה מתכוון שאין לך חשק מיני בכלל, האם אתה מתכוון שיש ירידה בזקפה? האם אתה מאונן? שאלות כאלו ועוד רבות תישאל כדי לאבחן מה הקושי ומה הסיבות לקושי.לפי זה יקבע הטיפול- רפואי, פסיכולוגי אישי או זוגי, או משולב. תפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים