עגשיו זו הפעם השנייה שאני שואל...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/05/2004 | 00:47 | מאת: אריק

אני חוזר על השאלה ששאלתי לפני שלושה ימים ולא קיבלתי תשובה: הי אני בן 28 ועברתי ניתוח לפני כחודשיים ואף כתבתי את רשמיי מהניתוח פה (אם אתה זוכר) בכל מקרה היה מדובר בואריקוצל ובעקמת הפין. יש לי בעעיה עם הזיקפה: נתחיל בזה שבאוננות כאשר אני מגורה מאוד אני יכול להגיע לזיקפות קשות וחזקות ביותר. הבעייה הינה בסך הגירוי הגבוהה שלי. ועוד בעייה בכך שקשה לי לשמור על זיקפות לאורך זמן במיוחד עם בחורות. - מיד כשנגמר הגירוי או שהוא יורד - נעלמת הזיקפה מצב זה היה קיים גם לפני הניתוח. כאשר אני משתמש בויאגרה הזיקפות ארוכות וחזקות. זיקפות בטקר? לעיתים בדר"כ בריא , מתאמן בחדר כושר ברמה בינונית נראה לי שהבעייה הינה פסיכולוגית. איך אני מתרגל את עצמי לשמור על זיקפה ולהסתפק בגירוי ש"לפניי" קרי, אישה שאני מאוד אוהב ואנו לפני קיום יחסי מין. אני רוצה להצליח מתחלה ולא לפקשש איך אני יכול להפסיק לקחת ויאגרה ובכל זאת ליהנות(לקחתי 5 כדורים עד היום במינון 50 מ"ג) איך אני לא "מתמכר" לזה תודה

23/05/2004 | 06:23 | מאת: ד"ר רן לין

הייתי אומר ככה. היות והבעייה הייתה גם לפני הניתוח כדאי לבצע בדיקות הורמונליות לטסטוסטרון ופרולקטין ו FSH וכן - ביצוע אולטרסאונד דופלר של אבר המין לא הייתי חושב שאתה אמור לקחת 50 מג אלא להסתפק ברבע כדור מידי פעם ואפילו פחות - נגיסה קטנה תספיק לך חצי שעה לפני היחסים - ולאט לאט תרד גם מזה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים