זיקפה שנחלשה וקרי לילה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/01/2020 | 20:59 | מאת: רוני

שלום וברכה, לאחר מספר דקות שבת זוגתי עינגה אותי במין אוראלי, היא "טיפלה" גם בשק האשכים שבו אני די רגיש (גם כי יש לי וריקוצלה), לא עבר זמן מה והזיקפה החלה לרדת. יכול להיות החשש והמעט כאב עם הרבה הנאה השפיע נפשית על הזיקפה? האם ויאגרה תטפל בעניין? שאלה נוספת, אני בן 35 ועדיין חווה מפעם לפעם קרי לילה, זה הגיוני?

כן, ההערכה שלך יכולה להיות נכונה. אם נלחצת מכך שאולי יכאב לך זה ישר משפיע על כך שאתה בדריכות ולא מתרכז בהנאה, המעבר לדריכות יכול לגרום לזקפה לרדת. אפשר לפתור את זה גם בלי ויאגרה, על ידי מודעות שלך לנושא והבנה שחשוב להישאר רגוע ומרוכז בחוויה. אם זה לא מסתדר תפנו ליעוץ במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים