זקפה חלשה מאוד לאחרונה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/12/2019 | 12:20 | מאת: משה

היי לאחרונה התחלתי להרגיש ירידה משעותית בזקפה והירידה קרתה ביום אחד ולא הדרגתית אציין שאני בן 43 בריא בדרכ ואינני לוקח תרופות הלכתי לאורולוג הבדיקות יצאו תקינות לגמרי כמובן שגם זקפת הבוקר נעלמה לגמריי ובכלל בעבר במהלך היום סתם הייתה לי זקפה היום האיבר מרגיש לי רדום לגמרי עם תחושה מוזרה , כמו כן לא חושב שיש קשר למשהו נפשי כי שום דבר מיוחד לא קרה האם ישנם עוד בדיקות שאפשר או רצוי לעשות ? מה אפשר לעשות עוד ?

שלום משה כדאי שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם ( אגודה ישראלית של מטפלים מיניים) לשם אבחון מקיף רפואי פסיכולוגי ( אישי וזוגי), לפי האבחון תקבע תכנית הטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים