תגובות החזר בסקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/12/2019 | 23:33 | מאת: אהרון

יש אצלי בעייה פרסונלית שזה מתי שאני עושה סקס/אוננות אז יש תקופה של משהו כמו שבוע שבה יש ירידה בזכרון -אני מתקשה לזכור/להבין דברים חדשים וגם כנ"ל בבטחון העצמי אני מסתגר בבית אחרי זה ובקושי מדבר עם אנשים וזה נמשך מתקופת השירות הצבאי ורוצה לדעת מה גורם לזה + מה הפתרון ? אני בן 40+ וחולה בסכיזופרניה

שלום לך כשאתה מקיים יחסי מין או מאונן אתה מרגיש נח עם זה? אתה נהנה? יש לך בת זוג? תנסה לשתף מה אתה מרגיש בקשר לסקס. אם יש לך מטפל כדאי שתתיעץ איתו, או שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם ותתיעץ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים