תוצאות בדיקת טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/05/2014 | 21:01 | מאת: נועם

שלום רב, אני בן 27, נשוי, בריא בדרך כלל, ספורטיבי, עם מצב רוח תקין (בדרך כלל) ובחור רגיל לכל הדעות. בחצי שנה האחרונה חוויתי ירידה בחשק המיני, ירידה במצב רוח, הפרעות בשינה, הפרעות בזקפה וכאשר מחברים את הכל ביחד, החיים נראים די קשים. מיוזמתי ביצעתי בדיקת טסטוסטרון, והתוצאה יצאה 11.10 nmol/L. לפי המדדים ראיתי שזה נמוך יחסית, אבל בטווח התקינות. האם תקין גם לגילי? יש צורך בבדיקה נוספת לפני עזרה עם תוסף טסטוסטרון? תודה, נועם

נראה שהסיבה לירידת החשק אינה נעוצה במחסור בטסטוסטרון, אלא בגורמים רגשיים אחרים. עצם העובדה שאצלך התוצאה בחלק התחתון של הנורמה אינה מחזקת דבר. מתן טסטוסטרון לבחור צעיר בגילך עשוייה לפגוע בייצור ואיכות הזרע. אם הפרעת החשק ממשיכה ומפריעה גש לייעוץ וטיפול במרפאה לבריאות מינית - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים