אוננות על ידי שפשוף במזרן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/11/2019 | 02:01 | מאת: אנונימי

אני בן 13 ויש לי מה שנקרא אוננות טראומטית ואני רק רוצה למות אני לא מצליח להפסיק לאונן וראיתי שזה יכול לעשות שבר בפין בבקשה אני מתחנן שמישהו יתן לי עצות איך לא לאונן משהו אני רק רוצה למות נמאס לי לפחד כל פעם כשאני מאונן

למה אתה מתכוון באוננות טראומטית? מי אמר לך או איפה קראת שאוננות מסוכנת? אוננות היא פעילות טבעית ובריאה כל זמן שזה נעשה בשליטה ובפרטיות ולא על חשבון דברים אחרים. למה אתה מתכוון שאתה לא יכול להפסיק לאונן? מה קורה לך כשאתה בבית ספר או בבית בחברת המשפחה? למה אתה מפחד לפגע בפין- אתה מאונן בצורה מאוד כוחנית? תתקשר ל״דלת פתוחה״ ליעוץ חינם אנונימי בטלפון 03-5101511-2

01/12/2019 | 19:40 | מאת: אנונימי

אוננות טראומטית אני משפשף את איבר המין במזרן ואני לא יכול לאונן רגיל וחצי מהזמן אפילו הוא לא עומד פשוט חרמן וככה אני מאונן כשאני משפשף במזרן

אתה מתאר צורת אוננות תקינה. נסה לגוון גם עם צורות אחרות, כגון עם כף היד ועם חומר סיכה. התמקד בהנאה שבפעולה ולא בצורך לגמור.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים