כול מנחה טנטרה\טאו או ספר בתחום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/04/2014 | 14:23 | מאת: א.

יתנו מידע אפקטיבי ויעיל לא פחות ממטפל מיני ,חבל שהכותבת לא פתוחה לעולם תרבותי בן אלפי שנים שפיתח מטודות תרגילים וכלים שלא נופלים מהרפואה המודרנית ,לעניות דעתי פשוט לקחה ממקורות אלו ושומרת על הגילדה . חבל... הרבה יותר זול ובטח יותר יעיל

שלום רב לא רק שאני פתוחה לעולם הטנטרה אלא עברתי את הטיפול בעצמי עם עוד קבוצת מטפלים מיניים מוסמכים.זה טיפול נפלא ואני מפנה מטופלים שלי להמשך העשרה בעולם המיניות לטנטרה על ידי אדם מוסמך ומקצועי, את אלה שמוכנים להשקיע בנושא. חבל שאתה שופט אותי בלי להכיר יותר לעומק את עולם הטיפול המיני שמשתלב עם הטנטרה מאוד יפה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים