גמילה מפורנו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2019 | 17:43 | מאת: ראול

אני מסתכל הרבה פורנו וזה קצת הגיע למצב שזה משתלט על החיים שלי וגורם לזה שאני לפעמים לא יוצא מהבית וגם זה בא ע"ח דברים אחרים ומעוניין לדעת איזה פתרון יש לדבר הזה ?

שלום ראול כמו כל תופעת התמכרות חשוב מאוד לטפל בזה. כפי שאתה מתאר הצפיה בפורנו כבר הופכת להיות על חשבון תחומים אחרים בחייך. האם אתה בזוגיות? האם האוננות לדעתך היא בחלקה בריחה מהתמודדות עם תחומים אחרים בחייך כולל קשר זוגי? תפנה למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים