תופעות אחרי סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2019 | 17:36 | מאת: שי

יש אצלי בעייה של אחרי שאני מקיים יחסי מין אז יש "תגובות החזר" - יש סוג של ירידה בזכרון ( הוא נחלש ואני מתקשה לזכור/להבין דברים חדשים ) הבטחון העצמי יורד וזה גורם גם קצת להסתגרות בבית וגם החשק הכללי יורד וזה כבר הרבה שנים ככה בלי פתרון ומעוניין לדעת ממה זה נגרם ומה עושים ?

בן כמה אתה? כמה זמן הבעיה נמשכת אחרי אורגזמה? האם אתה בריא? נוטל תרופות כלשהן? האם בכלל שהתופעה נמשכת הרבה שנים זה אומר שהרבה שנים אתה מסתגר בבית ונמנע? חפש כאן בפורום על POIS וראה אם זה דומה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים