שאלה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/10/2019 | 19:52 | מאת: אור.

שלום רב, סליחה מראש על השאלה, אולי בכל זאת תופעה מוכרת..(?) בן 40 פלוס, ושמתי לב לאחרונה שבעת קיום יחסים, השפוכה שלי במקום לצאת בשפריץ, כאילו חוזרת אחורה, או שבקושי נשפכת. שמתי לב לעניין כבר לא מעט זמן, אך בגלל שאני עם אמצעיי הגנה (קונדום), לא כל כך החשבתי לזה חשיבות, עד שיום אחד ניסיתי לבדוק ללא ההגנה, ונוכחתי לגלות מה שכל הזמן הרגשתי בתקופה האחרונה.. המצב הנוכחי מטריד אותי עד מאוד, האם התופעה מוכרת, ישנה סיבה לכך.. ומה צריך לעשות? תודה מראש רק בריאות חג שמח

התופעה מוכרת וטבעית. עם הגיל השפיכה יוצאת בכמות מועטה יותר ובזרם חלש יותר. ברוב המוחץ של המקרים זה לא מלווה בירידה בתחושת ההנאה ו/או עוצמת האורגזמה. לא מבין מדוע זה מטריד אותך עד מאוד, הרי כשהיית עם קונדום זה לא הפריע.

03/11/2019 | 12:05 | מאת: אור.

צריך, רצוי, כדאי לבדוק משהו בכל זאת, תופעה חדשה ודרסטית ביותר..? תודה.

15/11/2019 | 10:53 | מאת: פרופ' רפי חרותי

אם הגדרתך היא "תופעה דרסטית" הכתובת אינה פורום. גש לאבחון ובדיקה במרפאה אורולוגית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים