בריחת זרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/03/2014 | 11:10 | מאת: בחור

שלום ד"ר חרותי, מאז גיל ההתבגרות אני נאלץ להתמודד עם תופעה מעיקה של בריחת זרע. תרתי משמע. כל פעם כשאני חושב על מין וחווה זקפה חזקה, בורחות לי כמה טיפות של זרע, ללא יכולת לשלוט בזה ממש, וללא צורך לאונן כלל. נדיר מאד שאני חווה זקפה ממושכת ללא שפיכה של כמה טיפות זרע. כמו כן, אני גומר מהר יחסית (מה שעלול להעיד על שפיכה מוקדמת?). לצערי הרב, אני סובל גם סובל מקרי לילה לעיתים תכופות מאד. אמש אוננתי וגמרתי 3 פעמים, אך למרות זאת, כשהתעוררתי הבוקר גיליתי ששוב ברח לי לא מעט זרע במהלך השינה! בייאוש רב נאלצתי כהרגלי להחליף תחתונים ולקלח זריז את האזור הדביק שהתלכלך. מסתבר שאפילו אוננות כבר לא מהווה בשבילי פתרון מובטח למניעת קרי לילה! :[ איך זה יכול להיות שבחור צעיר ובריא כמוני, בן 22, סובל מבריחת זרע ברמה כזו ולא מסוגל לשלוט בו? האם ייתכן שיש לי בעיה אורולוגית שאיני מודע אליה? איך אני יכול להתמודד עם חוסר השליטה הזה? יש לציין כי פניתי בעבר לאורולוג (דרך האינטרנט), אך זה הסתפק בתשובה הסתמית כי אין זו בעיה. ובכן, אם זו לא בעיה, מדוע התוצאה הסופית היא שהבוקר שלי משתבש לעיתים קרובות, ואני מוצא את עצמי מחליף תחתונים כ-ל ה-ז-מ-ן ???

מה שאתה מתאר אינו בריחת זרע, אלא נוזל בשם פרה-קאם (precum ) אשר מטפטף מהפין בעת גירוי מיני. זה חומר סיכה שמכין את השופכה לקראת הפליטה. כמותו הולכת ופוחתת עם הגיל. נוכחותו מצביעה על בריאות מינית טובה. גם קרי לילה מעיד על בריאות מינית טובה ואינו מצביע על מחלה או בעיה שצריך לפתור אותה. ממש להיפך. אם זה מפריע לך טכנית השתמש במגבות לחות ולפני שאתה הולך לישון, שים בתחתונים טישו אחד שיספוג את הפליטה. שוב, זה משהו חיובי ובריא ולא בעיה וכך צריכה להיות ההתייחסות שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים