מחלת פירוני והשלכותיו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/10/2019 | 12:03 | מאת: מנור

בן 47, סובל כבר שנתיים ממחלת פיירוני שבין השאר גורם לזיקפה לא חזקה, שפיכה מוקדמת וירידה בחשק המיני. האם מומלץ ללכת לרופא אורולוג, סקסולוג או טיפול מיני? והאם ויאגרה ואו מותגים אחרים יכולים לסייע במקרה של פיירוני?

לגבי המחלה - רצוי אורולוג. לגבי ההשלכות העקיפות - שפיכה מוקדמת וירידה בחשק המיני - מטפל/ת מיני/ת מוסמכ/ת - רשימה באתר איט"ם. ויאגרה יכול לשפר הזקפה, אך לא לתקן העקמת. אם העקמת אינה מתקדמת ואינה מפריעה לחדירה אזי רצוי להמנע מפעולה פולשנית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים