חוסר חשק מיני בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/10/2019 | 22:35 | מאת: אנונימי

אני בן 16, ומאז שאני מכיר את עצמי אני פשוט לא נמשך לאף אחד, היו לי די הרבה פעמים זקפה, לפעמים סתם, ולפעמים שחשבתי סתם מחשבה מטופשת כמו לתת "כאפה" לחברים שלי. אני באמת לא יודע אם יש לי חוסר חשק מיני, או שאני הומו. כי אולי כן יש לי חשק לתת כאפות ולגעת בבנים, אבל לנשק אותם? איכסה. וכשאני חושב על בנות פשוט לא עולה לי כלום לראש. לא נשיקה. לא ציצי. לא תחת. פשוט כלום. ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לדעת למה זה ככה. אני מעריך מאוד. אם צריך לדעת עוד משהו אל תתביישו לשאול.

אתה עדיין בתהליך ההתבגרות, תהליך שכרוך בגיבוש זהות מינית וכל הכרוך בכך. הכל תקין. הכל טבעי. הכל נורמאלי. אם סוגיות אלו בהן אתה עוסק מציקות לך או שאינן זוכות למענה כדאי שתתייעץ עם שירות חינמי של "דלת פתוחה" (גוגל!) - יש להם פורום נפלא למתבגרים כולל מענה טלפוני באותם מקרים בהם תשובה בפורום אינה מספקת. בינתיים המשך במסע המופלא לגילוי המיניות שלך ללא שיפוט עצמי מיותר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים