יש זקפה אך לא מצליח לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/10/2019 | 06:51 | מאת: חסוי

שלום. אני בחור בן 33, מאז ומתמיד היה לי יצר מיני די גבוה, למרות שלא היה לי הרבה ניסיון. אני אובחנתי בגיל צעיר אבחנה כנראה שגויה בסכיזופרניה, ועברתי די הרבה אשפוזים פסיכיאטרים ותרופות חזקות. עד עכשיו, לא הייתי בכל השנים האלו עם יותר מדי בחורות יחסית, ועם אלו שכן הייתי, עשיתי סקס, אבל לא גמרתי. רק פעם פעמיים אולי וגם זה כשאני עושה ביד והיא מלטפת אותי. אני מאוד רוצה לגמור ולא מבין איך אני אוכל לגמור ולהביא ילדים ככה. כשאני רואה פורנו אני מצליח כמעט תמיד לגמור אבל. תעזרו לי

שלום רב התופעה שגבר גומר באוננות ולא ביחסי מין מוכרת וניתנת לטיפול. הסיבות שאתה לא גומר ביחסי מין יכולות להיות- יציאה מריכוז, מתח ולחץ, חשש מתגובת בת הזוג, חשש מאינטימיות ועוד. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון וטיפול

האם אתה נוטל גם כיום תרופות כלשה? הן לתרופות והן לחוסר הניסיון קשר לתופעה שאתה מתאר - שפיכה מעוכבת - קושי להגיע לשפיכה. הקושי שלך חלקי, שכן באוננות אינך מתקשה כלל להגיע לשפיכה, כלומר בטיפול מיני תוכל ללמוד להגיע לשפיכה גם בחדירה עם בת הזוג הנכונה והמתאימה שלך. עם זאת, בינתיים אל תשים את הגמירה בחדירה למטרה, אלא את ההנאה במפגש המיני. זה בסדר לגמור גם בדרכים אחרות - בחוץ, אוראלי, אוננות או כל דרך אחרת. להנות מהחדירה בינתיים גם בלי לסיים אותה בגמירה בפנים. הגירוי של הנרתיק חלש לעומת הגירוי שהתרגלת אליו באוננות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים