קיום יחסי מין מרובים או לא?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/10/2019 | 09:21 | מאת: אברהם

היי...אני בן 32 נמצא במע יחסים כחצי שנה עם בחורה דיי סובלנית הייתי אומר. יש לי קצת בעיה עם שפיכה מהירה מידי. אם אנחנו עושים את זה בקצב שלי ואני מפסיק מידי פעם אז באמת האקט מתארך טיפה. ואם זה בקצב שהיא צריכה(מהיר יחסית) אז אני יכול לגמור גם תוך דקה. אני לא יודע עד כמה זה קשור אבל נוצר לי שינוי קטן בנושא הפיפי, אני יכול לרצות להשתין אבל הכמות שבאמת יוצאת קטנה יחסית לעוצמת ''החשק'' שיש לי להטיל את מימי באותו רגע. הייתי רוצה לוודא קודם כל האם יכול להיות שהמצב מלווה בבעיה רפואית כלשהי? והשאלה הנוספת, כמו שציינתי קודם לכן הילדה נורא סבלנית איתי אך לא רוצה לצאת לא מסופקת מכל העסק אז אנחנו מנסים שוב ושוב ובימי חופש משותפים וסופשים אנחנו מקיימים יחסי מין בין 4-6 פעמים כשזה יכול להתפרס על היום כולו או למשנו כמו 3-4 שעות. זא שברגע שאני מצליח להגיע לזיקפה אנחנו מנסים שוב. השאלה האם זה יכול להזיק לי פיזית, לתפקוד המיני שלי בעתיד וכו? * לא יודע עד כמה זה קשור אבל כמות שיוצאת ממני היא יחסית מכובדת בכל אופן ברגע שהאקט מתארך. אותי מעניין לדעת האם זה יכול ו/או פוגע בגוף בתפקוד וכו... ושמעתי פעם משהו בסגנון שהגוף כביכול מייתר זרע פעם ב72 שעות, אני מבין שאני הדוג לעובדה שלא אבל חשוב לי לוודא עד כמה זה נכון? בנוסף שמעתי מהמון חברים שדווקא בפעם השניה גג השלישית אם כבר כביכול איכשהו מגיעים לזיקפה לגמור בטוח לא מצליחים. האם אני הבעיה או הם ומה נכון יותר ומה פחות? אשמח להתייחסות נרחבת ככל הניתן לכל פרט ופרט. תודה מראש על עזרתכם

שלום אברהם שפיכה מהירה היא תופעה מאוד נפוצה וניתנת לטיפול. לא נכון לטפל בזה על ידי הפסקה מדי פעם של תנועות החדירה. ולא נכון להיות תלוי בקיום יחסי מין שוב ושוב. אין בעיה של איבוד זרע, הגוף מייצר שוב ושוב. אבל חשוב לקיים יחסי מין בתדירות שאתם רוצים בהתחשב בשניכם, ולא כדי לפתור את הבעיה של שפיכה מהירה. למה אתה קורא לחברתך ילדה? תפנה עם חברתך למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

02/10/2019 | 22:26 | מאת: אברהם

מתוך הרגל היא בת 29... על פי כל הכתוב את לא מאבחנת פה שום בעיה רפואית? או אופציה לבעיה רפואית? והעובדה שאני ככל הניראה יוצא דופן לפחות בסובבים אותי זה גם תקין מבחינתך?

מה שכתבת אינו מכוון לקיומה של בעיה רפואית. הטיפול צריך להיות מכוון להפחתת המצוקה שלך סביב התפקוד המיני ולשיפור איכות חיי המין שלך והרגשת השונות שלך לעומת הסובבים אותך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים