ירידה בחשק המיני של בן זוגי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2019 | 15:28 | מאת: אילת

אני בת 42 ובן זוגי בן 52. יש לי חשק מיני מאוד גבוה ומבחינתי מעוניינת וצריכה לקיים יחסי מין בתכיפות גבוהה. לצערי בן זוגי טוען שהחשק המיני שלו ירוד (ירד במהלך השנים) ושהוא לא מסוגל לשכב אתי מתי שאני רוצה. בדכ אנו שוכבים כ- 3 פעמים בשבוע. יש לנו הרבה שיחות והוא כל הזמן מעלה שזה גורם לו לתסכול רב שלא יכול תמיד לספק אבל לי מאוד קשה להתמודד עם זה. מה הסיבה לירידה בחשק המיני ? איך ניתן להתמודד עם זה? אני חוששת שיכול להגיע להריסה של הזוגיות (אציין שיש לנו זוגיות מדהימה, בחור מקסים). תודה!

שלום אילת חשק מיני יכול להיות קשור כמעט לכל תחומי החיים- בריאות, מצב רוח כללי, ניהול הזוגיות ( למשל כעסים ), עיפות, ועוד. באיזה תדירות את מעונינת ובאיזה תדירות בן זוגך? מה קורה לגבי הרצון במגע- האם גם בזה יש פער? האם לפעמים אתם מקיימים יחסי מין רק עבורך? בגרוי חיצוני? כדאי שתפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון וטיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים