גמירה מהירה מידי{שפיכה מוקדמת}

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/09/2019 | 16:58 | מאת: חסוי

שלום רב, אני בת 30 ובעלי בן 31. בעלי בדרך כלל בריא חוץ מאסטמה שמטופלת במשאף ומעבר לזה, הוא גם מעשן. בעלי סובל משפיכה מוקדמת{אם קוראים לזה כך}. ברמה שהוא גומר ממש אחרי דקה. קשה לנו עם זה והוא מתבייש ללכת לטיפול. האם יש משהו שאפשר להמליץ עליו? תודה.

אם קשה לכם עם כך שבעלך שופך מהר, כדאי להתגבר על מחסום הבושה ולגשת לבירור וטיפול במסגרת מרפאה לטיפול מיני. אין הרבה דברים שניתן לייעץ ללא מפגש פנים מול פנים וקבלת טיפול. הבושה והחרדה יכולות אף להחריף את הבעיה. בינתיים נסו להנות כמה שיותר לפני וגם אחרי שהוא גומר מכל מיני דברים שאינם קשורים בחדירה. הרי לענג אותך הוא יודע ויכול גם ללא הפין שלו, נכון?!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים