גמירה איטית ושריר הPC

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/08/2019 | 23:06 | מאת: מאור רמי

אני סובל משפיכה מוקדמת ברמה של תוך כדי האקט עם הבת זוג אם גמרתי פעם אחת, נחכה ביחד סביבות הרבע שעה לזקפה נוספת אני אחרי כמה דקות אגמור שוב תוך כדי האקט, אני מתאמן על השריר זמן רב ומרגיש שליטה בו ומצליח דיי לכווץ אותו הרבה, אך בזמן האקט עצמו אני משתמש בו הרבה לפני נקודת האלחזור שהבנתי שצריך רק בזמן הזה להשתמש בו ואם אני משתמש לפני אני בעצם יגרום ליותר רגישות באיבר וזה יאיץ את הזמן שבו אגמור . בדרך כלל אני למעלה והיא למטה והבנתי שקשה להשתמש בשריר ככה, בכל מקרה רציתי לדעת באמת מתי נכון להשתמש בו והאם באמת צריך להרגיש ״ כאילו אני גומר ״ ורק אז להצשיך, והאם כדאי לכווץ את השריר תוך כדי האקט שזה נשמע לי קשה או לעצור תוך כדי שאני בפנים רק שמגיעה הנקודת אל חזור ואז להמשיך רק שהרגשתי כאילו אני גומר אבל בעצם לא יצא כלום. אשמח לעזרה תודה מראש

כווץ השריר יכול להיות גורם מסייע אבל זה לא הטיפול בשפיכה מהירה. בטיפול מיני מוסמך אתה מקבל הנחיות לתרגול בבית באוננות ועם בת הזוג, כדי ללמוד איך להיות ברמות שונות של ריגוש ואיך להחליט על עיתוי הגמירה. תפנה עם חברתך לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

19/08/2019 | 13:15 | מאת: מאור רמי

לא חושב שארצה כלכך לפנות איתה לזה כי אני עוד ברגישות לגביי הנושא והייתי מעדיף לשמור לעצמי אני יודע שהשיתוף כן הבת זוג רק יכול לעזור, איך כרגע אני בצבא ואין לי זמן כלכך ורציתי לדעת מה אםשר לעשות ככה שאני בבית אשמח לעזרה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים