כאבי ביצים :(

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/05/2004 | 21:51 | מאת: משה

יש לי בעיה .. כבר פעמיים רצופות שאני עם מישהו האשכים שלי כואבים בצורה .. זה לא שאני עושה פעולה מינית כלשהי , אני רק מקבל זקפה ואני לא עושה עם זה כלום .. אני מאוד מודאג .. ואני אודה לך אם תענה לי על השאלות הבאות : - מה זה יכול להיות ? - למה זה קורה .. ? - איך אפשר למנוע את הדבר ? תודה מראש משה נחמני

19/05/2004 | 13:22 | מאת: חיים

אני מבין שאתה מתכוון שאתה עם מישהיא ולא עם מישהו בכל אופן כאבי הביצים הם בדיוק כפי שאתה כותב אתה מגורה עומד לך אבל אתה לא עושה כלום אם תאוננן או תקיים יחסים הכאב יעבור

20/05/2004 | 14:09 | מאת: ד"ר רן לין

כמו שאתה מתאר את זה - טבעי לחלוטין - בייחוד אם אתה מעבר להתגרות - לא עושה דבר - ולא מגיע לגמירה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים