שפיכה מוקדמת בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/07/2019 | 10:50 | מאת: משה

היי קודם כל תודה מראש על העזרה . אז השאלה שלי היא כזאת : אני מקיים יחסים ומתי שאני נכנס לתוכה אני ישר מרגיש גירוי מטורף באיבר המין וגומר ולא נעים לי מהעניין שהייתי אצל אורולוג הוא נתן לי משהו שנקרא טרמדול קפסןלות וזה לא עוזר לי .. גם קראתי שהדבר הזה לא קשור בכלל .. מה אני יכול לעשות בעניין חוץ מלפנות שוב לאורולוג ?

שלום משה אנחנו מטפלים בשפיכה מהירה כל הזמן בהצלחה, וזו תופעה מאוד שכיחה. בטיפול אנחנו מלמדים אותך על ידי הנחיות מה לעשות בבית בתרגול באוננות וגם עם חברתך, כדי להיות מרוכז וללמוד להחליט על עיתוי הגמירה. תפנה ( עדיף עם חברתך ) למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים