אוננות על הבטן...........

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/07/2019 | 15:15 | מאת: אנונימי

אני בן 13 והתחלתי לאונן על הבטן כבר מגיל צעיר ולא ידעתי מה אני עושה בכלל , פשוט זה היה לי נעים. עד שפעם אחד גילתי שיצא לי חומר כזה והבנתי שזה סוג של אוננות. עכשיו קראתי קצת , וםה היה כתוב שזה בסדר ובאתר אחר היה כתוב שעדיף שלא. עכשיו אני הייתי במיון בגלל בעיה אחרת בפין ועשיתי בדיקות והכל , והכל היה תקין מאז אוננתי על הבטן איזה פעם פעמיים שלוש ועכשיו אני שם לב שיש לי נטייה קחה שמאלה, הייתה לי נטייה קטנה אבל עכשיו נראה לי שהיא קצת גדלה. וגם באת הזקפה פונה קצת שמאלה( לא יותר מידי אבל כן רואים את זה, הפנייה יותר נובעת מחלקו העליון) . יש מצב שזה מהאוננות?

הנטייה שמאלה אינה קשורה לצורת אוננות. אוננות היא משהו פרטי וכל דרך, כל עוד היא נעימה וטובה לך, היא "נורמאלית". הכי חשוב שתתרכז בהנאה. עם זאת, אוננות ע"י חיכוך במיטה יכולה לגרום לך להתרגל לגירוי מאוד חזק על הפין וזה עשוי להקשות על גמירה בחדירה בעתיד. לכן נסה לשלב גם אוננות-מדמת-חדירה (עם כף היד ועם חומר סיכה), כדי להתרגל לגמור גם עם צורת גירוי שונה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים