בעייה בזקפה כתוצאה ממכה בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/07/2019 | 16:12 | מאת: אבי

שלום בן 25 , קיימתי יחסי מין הפין ברח הצידה לפני החדירה והתנגש בבחורה די בחוזקה. זה קרה לפני חודש בערך ונהיה לי שקע קטן בצבע כהה בצד השמאלי וחוסר זקפה. מה הבעיה ומה הפתרון? ד א הייתי כבר אצל שני אורולוגים ולא הביאו לי תשובות ברורות ובקושי הסתכלו עליו או אבחנו את זה כמו שצריך , לפי מה שהבנתי בשבר פין הוא אמור להתנפח ולהחליף צבע , זה לא קרה.

...

22/07/2019 | 17:13 | מאת: אבי

שלום , עשיתי צילום אולטראסאונד והאורולוג אמר שהכל תקין בצילום אבל עדיין אין זיקפה מלאה כמו קודם הפין עדיין נוטה קצת שמאלה ולא מתנפח בכיפת הפין . מה את/ה חושב שזה בדיוק? ומה אני יכול לעשות עם זה?

18/08/2019 | 00:32 | מאת: אבי

שלום אשמח לעזרה כאן , נזכרתי שנפגעתי בבטן בעצם האגן בצד ימין מדלת של אוטו שפגעה בה בטעות כשפתחתי אותה בחוזקה, זה יכול להיות קשור לחוסר זקפה?

20/08/2019 | 21:04 | מאת: אבי

היי, יש תשובה? כי אני לא רואה אותה..

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים