גודל איבר המין - לא בעייה מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2019 | 18:06 | מאת: אנונימי

היי. אני בן 40. גודל איבר המין שלי במצב רפוי הוא 1 סמ. בזקפה 10 סמ כל חיי זה הביך אותי, ללא הקשר המיני. אני נשוי ומאושר מינית. לדעתי גם אישתי. אין תלונות. מקיימים יחסים בתדירות של כמעט כל יום. וזה רק משתפר. במכון כושר, או לפעמים בסיטואציות כאילה או אחרות שאני צריך להיות ערום (ויש כאילה) אני ממש ממש נבוך. ונמנע מכך. אני גבר. וזו התחושה שלי. מה ניתן לעשות עם זה? טיפול פסיכולוגי לא ימנע מהסביבה לתהות / לצחוק / לדבר. זה פשוט מכיק עליי. תודה רבה

אין יותר מדי ברירות. ברור שהגודל במקרה שלך לא מהווה בעיה במקום בו הוא צריך לתפקד - בזוגיות. אתה מתאר נישואים מאושרים וסקס טוב. הבעיה היא כלפי עצמך (דימוי עצמי ירוד) והסובבים אותך (ובהחלט ניתן למנוע שהם יציצו לאזורים האינטימיים. אפילו במלתחות. בייחוד אם זה כל כך מביך אותך...). אז הברירות הינן: א. להגדיל אותו... - אין כזה דבר וכל השיטות שרלטניות. השמר לך. ב. לקבל אותו - ובהחלט בטיפול פסיכו-סקסואלי (סקסולוגי) ניתן לעשות עבודה על כך ולהפחית את תחושת הערך העצמי הירוד. go for it

14/07/2019 | 23:05 | מאת: אנונימי

ראיתי סרט תעודה לפני כמה שנים שלצערי אני לא יודע איך להשיגו שוב. בסרט ראיינו רופא מנתח אמריקאי שבמסגרת פרטית מטפל במקרה בדיוק כמו שלי. שבמצב רפיון יש בעייה. הוא מטפל במתיחה לא קיצונית תחת השגחה שבועית ומגיע לתוצאות הגיוניות. ברוב המקרים אך לא בכולם והוא לא מביא את המטופלים למצב קיצון. האם יש מישהו בארץ רופא רשמי מוסמך שכן מבצע משהו תחת פיקיח? אני לא מדבר על איזה מישהו הזוי מהאינטרנט. תודה

המכשיר עליו מדובר קרוי אנדרופניס. שוב, יהיו כאלו שיבטיחו לך שבמתיחה הדרגתית יצליחו להוסיף לך עוד 1 ס"מ במצב רפוי. מיותר ובספק. עדיף קודם כל להבין מקור המצוקה, כי אותו סנטימטר לא יקל עליה.

21/07/2019 | 19:33 | מאת: אנונימי

תודה רבה. אתה מכיר רופא אורולוג כזה? שיכול ללוות ולפקח על התהליך? שוב תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים