בן 21 וסובל מבעיה בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/07/2019 | 03:03 | מאת: אבי ישראלי

שלום .. לפני כמה שנים גיליתי שלא עומד לי כמו שצריך . אין זקפות בוקר בדכ עניתי כבר על כל השאלות בזמנו כשהלכתי לבדוק את זה הוא שאל על כל מיני דברים אמר שגם לדעתו זה לא מלחץ ואני לא לחוץ בכלל כך אני מרגיש לפחות. נתן המלצה והתחלתי כדורים אני לוקח ויאגרה כל פעם לפני ואני צעיר השאלה אם להתייאש ולהתרגל למצב הזה או שיש פתרון ? מאוד לא נוח לי עם זה אני לא לחוץ גם כי יש לי נסיון עפ הויאגרה. מה אפשר לעשות?

שלום לך, איפה התיעצת וממי קיבלת את הכדורים? אתה צריך לדעת מה הסיבה שאתה לוקח כדורים, מה הסיבה לבעיה בזקפה. לא לקחת ויאגרה בלי אבחון. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם, שם תעבור אבחון מקיף רפואי פסיכולוגי ולפי זה הטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים