זקפה לא חזקה בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/07/2019 | 23:46 | מאת: אדם

שלום רב: התחלתי לצאת עם בחורה, לפני מספר ימים שכבנו, אך לא הצלחתי להגיע לזקפה עם קונדום. רק שהגעתי לזקפה לא מלאה, וניסיתי להלביש את הקונדום. הזקפה ירדה לי לאחר מכן ניסיתי בלי קונדום, והייתה זקפה לא הכי חזקה, אבל הצלחנו לקיים יחסים,מה עלי לעשות.? מצד אחד זה לא סטוץ חד פעמי, מצד שני היא אומרת שיש לה התקן, וזה לחמש שנים, לא מתאים לי להידבק במחלות מין, או הריון. אבל אני לא מצליח להגיע לזקפה עם קונדום, ולשמור עליה בשביל לקיים יחסים... אשמח לעצתך המקצועית ..

אתה מתאר זקפה אשר נופלת. אני מניח שבמצבים אחרים, כגון, אוננות אתה חווה זקפה טובה. זה מכוון לחרדת ביצוע והטיפול צריך להיות טיפול סקסולוגי להפחתת החרדה. קונדום מחמיר זאת מן הסתם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים