תדירות יחסי מין כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/06/2019 | 20:24 | מאת: חיים

היי, מזה חודשיים אני ואישתי מנסים להכנס להריון, בגלל הדחיפות של קיום יחסי המין יוצא שפעמים מסויימות איני מצליח לגמור, זה יוצר מצב לא נעים ואני מתבאס מאוד מזה... מה ניתן לעשות כדי להקל על המצב וחשפר אותו ככה שנוכל לקיים יחסי מין בתדירות יום כן יום לא ואצליח לגמור תמיד?

הקושי שלך לגמור אינו קשור רק בתכיפות. יום כן יום לא זו לא תכיפות מאוד גבוהה. זה קשור במצב הרגשי ובהכרח לגמור דווקא עכשיו, בגלל הריון ולא רק בשל עינוג הדדי. אין דרך לגרום לגמור בכח. נסה ברוגע בחדר אחר לבד ובאוננות. ניתן להחדיר הזרע לנרתיק לאחר מכן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים